Crimă în București. Vietnamez ucis de un conațional - UPDATE

Un cetățean vietnamez și-a înjunghiat mortal duminică seară, un conațional. Din primele informații s-a aflat că cei doi erau muncitori în construcții, veniți să lucreze în România și că, înainte să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool.

UPDATE: Cetățeanul vietnamez, suspectat că și-a ucis un conațional într-un centru de cazare din București, a fost prins, luni, de către polițiștii din Capitală și dus la audieri, anunță reprezentanții Poliției.


Bărbatul a fost prins de către polițiștii Serviciului Omoruri și a fost dus la audieri la sediul Poliției Capitalei.


Crima a avut loc duminică la ora 18.00, în incinta unui centru de cazare pentru migranți, între doi cetățeni vietnamezi.

----


Criminalul vietnamezului a fost prins de polițiști, în zona unui supermarket din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost dus la audieri și, cel mai probabil, va fi reținut cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii bucureșteni au găsit inclusiv cuțitul folosit de atacator, relatează Antena 3.


Polițiștii au puține indicii în momentul de față, pornind de la victimă: un cetățean vietnamez venit la muncă în România, iar autorul crimei se pare că este tot un cetățean vietnamez, coleg de muncă cu victima. Cei doi locuiau într-un centru de migranți din București.

„Unul dintre ei a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei", transmit polițiștii, conform Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel