Crimă în Baia Mare. Suspectul, arestat de polițiști

Politia
Politia

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Baia Mare, suspectat că ar fi comis acte de violenţă asupra unui bărbat, victima murind la spital din cauza leziunilor, a fost arestat.

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Baia Mare, suspectat că ar fi comis acte de violenţă, împreună cu o altă persoană, asupra unui bărbat, victima murind la spital din cauza leziunilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu.

"Poliţia a fost sesizată despre o agresiune comisă asupra unui bărbat, pe o stradă din municipiul Baia Mare. Victima, un bărbat de 59 de ani, a decedat la spital trei zile mai târziu (incidentul s-a produs, duminică n.r), iar in urma autopsiei s-a stabilit că moartea acestuia a fost violentă, leziunile suferite fiind produse prin lovire. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de poliţişti, iar ieri (marţi n.r.), instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Este vorba despre un băimărean în vârstă de 30 de ani", a declarat Cecilia Grozavu.

L-a lovit cu picioarele şi pumnii

Conform primelor declaraţii oferite de martorii oculari poliţiştilor, victima, care se deplasa cu bicicleta, a fost abordată de doi necunoscuţi, iar unul dintre aceştia l-a lovit cu picioarele şi pumnii, doborându-l, apoi a continuat să-l lovească în cap până a rămas inconştient. Trecătorii au fost cei care au alertat Poliţia pe numărul unic 112.

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde, în urma complicaţiilor survenite, a murit. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, care continuă cercetările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel