CRIMĂ Iași. Anda Maleon, manager de proiect POSDRU. Cu ce se ocupa

Scutaru Cristina / 25 dec 2017 / 22:41 Salveaza PDF Comentarii

Anda Maleon, soția profesorului Bogdan Maleon, ambii găsiți spânzurați în casă, era manager de proiect POSDRU.

Femeia a absolvit Facultatea de Istorie, Specializarea Istorie-Limba Engleză și Masterul de Managementul Afacerilor Mici și Mijlocii din cadrul Școlii Elitec, FEEA, din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași.

Timp de cinci ani, Anda Maleon a activat în domeniul auto și cel financiar, după care a ales calea antreprenoriatului în mai multe domenii. A fost acreditată ca manager de proiect, expert achiziții publice, formator și a avut numeroase colaborări cu mediul privat (Camera de Comerț și Industrie Iași, Asociația Oamenilor de Afaceri Iași, JCI Iași etc.). A participat la scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă. A deținut două companii (o firmă ce oferea consultanță pentru scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă și o editură). A fost președinte al unui ONG ce susținea dezvoltarea culturală și socială a Regiunii de Nord-Est, scrie events.finantare. 

[citeste si]

Directorul Bibliotecii Central Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, Anda, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara. Potrivit unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23