Crimă Drumul Taberei. Noi informații de groază: Bărbat ucis în Germania

Politia
Politia

Suspecții crimei din Drumul Taberei sunt în libertate și s-au întors la locul de muncă. 

Anul trecut, în luna august, un paznic a fost ucis la fabrica de ciment din Drumul Taberei. Duminică spre luni, alți doi paznici au fost uciși la aceeași fabrică de ciment din Drumul Taberei. Au avut o moarte violentă prin izbire de plan dur. 

Sunt doi suspecți în cazul crimelor, frați, care sunt sub control judiciar în acest moment și s-au întors la fabrica unde au avut loc crimele. 

Crimă în Germania. Suspecții s-au întors în urmă cu două săptămâni

Informațiile transmise de Antena 3 despre suspecți arată că după crima de anul trecut, din august, nu au fost suficiente probe care să-i incrimineze. Ei au plecat din țară, în Germania, unde se pare că a avut loc o crimă. Procurorii din România au luat legătura cu procurorii germani și urmează să se verifice informația. Cei doi suspecți s-au întors în urmă cu două săptămâni în România, la locul de muncă de unde plecaseră după crima din august. 

”Se cunoșteau morții cu vii suspecți? În ce împrejurări, ce afaceri au putut face. Se merge pe întrebarea: Cui folosește moartea celor doi bărbați?” întreabă Tudorel Butoi, într-o intervenție la Antena 3. ”Dacă ești infractor de carieră îmbraci haina asta și-ți faci treaba” a mai spus Tudorel Butoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel