Crimă de Valentine's Day. Un bărbat din Sibiu și-a ucis fosta iubită

Un bărbat de 42 de ani s-a prezentat, duminică,  la Poliția Deva, unde a declarat că  și-a ucis fosta iubită din Cisnădie. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul indicat, au găsit victima. 

Bărbatul de 42 de ani, șofer de TIR, şi tânăra de 30 de ani au avut o relaţie o perioadă de timp, iar acum locuiau în aceeași scară, pe același palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, localitatea Cisnădie.

Deși femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva individului, valabil până la vară, sâmbătă seara bărbatul și-a vizitat fosta iubită, au declarat pentru news.ro surse judiciare. Între cei doi a izbucnit un scandal, iar bărbatul susţine că femeia l-ar fi atacat cu un cuţit, pe care i l-a luat din mână şi a înjunghiat-o în gât. Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Pe corpul femeii, legiștii au descoperit 20 de lovituri de cuțit. Victima era mama unui copil de patru ani.

Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat, iar ulterior,  împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„Inculpatul bănuia că victima îl înşală cu un alt bărbat, motiv pentru care a confruntat-o cu privire la acest aspect, reproşându-i şi faptul că stă cu el doar pentru bani, că îşi cumpără haine folosind cardul său. Discuţia între cei doi a degenerat în îmbrânceli reciproce, L.D. E. zgâriindu-l pe D. C. V. în zona feţei şi lovindu-l cu un ibric în cap. Potrivit declaraţiei inculpatului, la un moment dat victima ar fi venit spre el cu un cuţit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât. Acesta a lovit-o la nivelul feţei şi membrelor, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori la nivelul gâtului şi toracelui cu un cuţit de bucătărie. Ulterior, autorul s-a deplasat la domiciliul fratelui său din municipiul Deva, iar apoi s-a autodenunţat la Poliţia Municipiului Deva”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel