Crima de la Padina. Au apărut noi imagini. Ce s-a întâmplat când victima a ieșit afară - Video în articol

Foto: Captură video Pro Tv
Foto: Captură video Pro Tv

Au apărut noi imagini cu momentul atacului de la Padina.

Au apărut noi imagini din momentul atacului de la Padina, în urma căruia un bărbat de 41 de ani a fost ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia. Reamintim că în urmă cu câteva zile apăruseră imagini din interiorul restaurantului, cu momentul în care cei trei aruncau cu diverse obiecte spre victimă.

VEZI ȘI: Crima de la Padina. Au apărut primele imagini cu momentul atacului. "Gata bă, că facem crimă!" - Video în articol

Noile imagini sunt surprinse în parcarea localului. Pe aceste filmări se observă cum fraţii Marin s-au năpustit asupra bărbatului şi au continuat să îl lovească, deși acesta nu se putea ridica de la pământ. Cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin, ar fi ieșit afară din local pe ușa secundară. La scurt timp, indivizii și-au luat hainele, au chemat o mașină și au încercat să fugă, dar au fost prinși ulterior de polițiști. Vă avertizăm că imaginile sunt cu un puternic impact emoţional! 

"Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă şi să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei (...). 

"Victima nu se mai putea apăra în vreun fel"

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin.

La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel", se menționează în referatul procurorilor, scrie Antena3.ro.

Reamintim că Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate. Totul s-a întâmplat la o petrecere organizată la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel