CRIMĂ COAFOR TITU. Dezvăluire dureroasă: Ce făcuse tatăl tinerei ucise

Un militar, care tocmai sosise din Afganistan, și-a ucis partenera de viață, alături de care avea un copil, într-un coafor din Titu. 

Militarul nu și-ar fi ucis soția din cauza traumelor din misiunea militară, ci din cauza geloziei și comportamentului său agresiv. Fosta soție a acestuia a afirmat că el era agresiv inclusiv cu ea, dovadă stând numeroasele plângeri la poliție, în urma bătăilor. 

Tânăra asasinată se despărţise de subofiţer acum o săptămână şi, în ciuda rugăminţilor bărbatului, nu avea de gând să îi mai dea o şansă.

Militarul a fost reținut pentru 30 de zile, iar procurorii au cerut arestarea lui preventivă. El și-a ucis partenera de viață, în vârstă de doar 25 de ani, într-un salon din Titu. Tânăra se afla la manichiură. 

[citeste si]

Tatăl tinerei a dus-o la coafor. A lipsit doar cât a plătit niște facturi

Cutremurător este că tânăra se temea de fostul său partener și de tatăl fiicei lor pentru că o urmărea. Astfel, în ziua crimei, tatăl tinerei a condus-o la coafor. Bărbatul a lipsit pentru câteva minute, timp în care în salon a intrat militarul care i-a ucis fiica. 

”El a plecat să plătească nişte facturi. Şi în timpul ăla... Că dacă era taică-său lângă ea nu se întâmpla poate, nu apuca să o omoare, mamă!”, a spus bunica fetei, la un post de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel