Crima care a revoltat Anglia. Kate Middleton, printre tinerele care o plâng pe Sarah Everard, ucisă de un polițist - FOTO/VIDEO

Sute, dacă nu mii, de tinere au depus flori pentru Sarah Everard, într-un loc memorial din Clapham Common. Printre ele, în mulțime, a fost surprinsă ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

Sarah Everard (33 de ani) a dispărut în 3 martie 2021. A fost văzută ultima oară în jurul orei 21:00, când a plecat spre casă, de la o prietenă, din zona Clapham Junction spre Brixton. A fost surprinsă ultima oară pe o cameră de supraveghere, în jurul orei 21:30.

A fost găsită moartă, într-o pădure de lângă Kent. Un polițist, în vârstă de 48 de ani, a fost reținut pentru răpirea și uciderea sa. Sarah a fost găsită într-un sac și a fost identificată după dinți, conform presei din Anglia. Cel care este acuzat că a ucis-o fusese detașat în februarie 2020 la Comandamentul de protecție parlamentară și diplomatică, unde avea, în mare parte, sarcini de patrulare în spațiile diplomatice, inclusiv pe lângă ambasade.

Kate Middleton, printre tinerele care au mers la memorialul din Clapham Common

Moartea tinerei a creat o mare revoltă în Marea Britanie. Mii de flori au fost depuse la locul memorial în amintirea tinerei Sarah Everard.  Printre persoanele care au venit la locul memorial, s-a numărat și ducesa Kate Middleton. A fost surprinsă de jurnaliști. Era îmbrăcată simplu, confundându-se în mulțimea de tinere. 

Palatul Kensington a transmis ulterior că ducesa de Cambridge s-a alăturat sutelor de oameni pentru că a vrut să transmită respectul ei față de Sarah Everard și față de familia ei. 

”Își amintește cum îi era să meargă prin Londra, noaptea, înainte de a se căsători”, a adăugat Palatul. Corespondentul Sky News a afirmat: ”Ducesa de Cambridge a simțit clar că, la fel ca mulți de aici, a trebuit să vină și să citească mesajele care au fost lăsate”. 

Revolta e mare în Anglia față de violența împotriva femeilor. S-au strâns, până la ora 19:30, 350.000 de lire pentru victimele violenței. Mișcarea ar fi fost una cu o amploare mult mai mare dacă n-ar fi încălcat restricțiile generate de COVID. Se pare că s-a răspândit rapid în țară, unde oamenii se strâng în memoria tinerei Sarah Everard, mânați de revolta felului în care viața ei s-a sfârșit. Totul are răsunet în Guvern, către care s-au adresat 20.000 de oameni care cer schimbarea legislației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel