Crimă Caracal. Valeriu Șuhan: ”Nu cred sub nicio formă că Dincă i-a incinerat cadavrul în cazanul ăla”. Semne de întrebare

Irina Constantin / 03 aug 2019 / 10:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, are multe semne de întrebare după ce s-a confirmat, prin raportul INML, că oasele din butoiul lui Gheorghe Dincă, aparțin Alexandrei Măceșanu. 

Valeriu Șuhan a afirmat, pentru Mediafax, că sunt mai multe probleme care sunt nerezolvate:

”- În opinia mea, ADN-ul oaselor din cazan nu are legătură cu modalitatea de suprimare. Eu nu cred sub nici o formă că Dincă i-a incinerat cadavrul fetei în cazanul ăla.

- Rămâne și următoarea întrebare: de ce oasele sunt atât de fragmentate și de ce dinții sunt separați și desprinși din cavitatea buco-maxilo-facială?

- De ce criminalul nu a ars telefonul mobil, cartela și hainele în acel cazan, având în vedere că se vorbește de temperaturi care au dus la incinerarea unui corp uman. De ce să prefere să lase urme în parcul din oraș?

- Chiar în condițiile descrise privind măsurile luate de criminal pentru creșterea puterii de combustie, continui să am dubii foarte serioase că acest lucru s-a întâmplat.”

Familia Alexandrei urmează să ia o decizie cu privire la o contraexpertiză. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25