Crimă Caracal. Tudorel Butoi, descoperire șocantă în cenușa ridicată din curtea lui Gheorghe Dincă

Roxana Neagu / 04 sep 2019 / 14:10 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Butoi
Descriere foto: Tudorel Butoi

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a dezvăluit, astăzi, ce a identificat în cenușa ridicată de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, din Caracal. 

”Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numărați de mine, după fotografii. 42 de nasturi școsi din cenuță. Și cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat Tudorel Butoi, la ”Marius Tucă Show”, scrie Mediafax. 

 

Gheorghe Dincă, prădător de tip animalic

 

Psihologul criminalist a mai precizat că Gheorghe Dincă este un violator în serie aparte.

”Analiza comportamentală în curs de desfășurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar, din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie - și pe fondul acesta a avut cele două accidente - Luiza și Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, care-și aduce victimele la vuzuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul, câinele, și-și îngroapă hrana în apropiere. este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în același habitat cu făptuitorul", a declarat psihologul criminalist.

Aici, Butoi a precizat că mai sunt criminali în serie depistați de-a lungul anilor, însă aceștia și-au abandonat victimele în diferite spații ale orașului.

De ce ar tencui Dincă pereții. Teoria psihologului criminalist Butoi

 

”(Dincă, n.r.) Le aduce în zona lui să aibă control pe ele. Dincolo de semnătura fetiș pe care o întâlnim în analiza comportamentală, când el oprește un ruj, un papuc, un lănțisor ca să satisfac dominația. Aici le aduce cu totul. Are foarte mare grijă să șteargă urmele. Le incinerează și cu mare grijă tencuiește pereții unde au fost stropii de sânge din loviturile pe care le-au primit bietele victime. Muncește foarte mult", a mai spus Tudorel Butoi. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23