Crimă Caracal. Semne majore de întrebare după descoperirile în cazul Alexandrei

Roxana Neagu / 05 aug 2019 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

”Au fost ridicate mai multe fragmente osoase, mai multe fragmente de dinți, 21 de dinți” a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR, la B1 TV. 

Un om are 32 de dinți. Unde sunt 11 dinți? Tot aici, potrivit informațiilor transmise în spațiul public, Alexandra avea un dinte plombat, dar imaginile de la fața locului, analizate de stomatologi, arată însă că sunt dinți cu coronițe dentare și ”fragmente de os care ar putea aparține unei persoane tinere, dar și rădăcini de dinți care ar putea proveni de la o persoană matură”.  Totodată, stomatologul a mai remarcat că ”Pe unele rădăcini sunt și bucăți de os, ceea ce ar putea indica lovituri dure aplicate în zona dinților.”

Cu toate acestea, DIICOT a transmis că rămășițele din butoi aparțin unei singure persoane, Alexandrei Măceșanu. Antena 3 transmitea, ieri, că ADN-ul Alexandrei ar fi fost identificat din dinți.

Vezi și: Expert din Japonia, investigație pe oasele arse și identificarea ADN-ului: Proprietățile oaselor se schimbă drastic

 

În același timp, o altă întrebare ar fi unde este craniul? Cum s-au desprins dinții de craniu? S-a topit craniul și au rămas 21 de dinți, un cartilaj de creștere și osul coxal?

Creierul se pare că nu arde atât de ușor cum ard oasele, este proiejat și de craniu. Iată ce a spus aseară, la Antena 3, un medic legist, citând din angajata unui crematoriu: ”Incinerarea durează cam 2 ore la 1000 de grade Celsius. La final rămân craniul, coloana, oasele șoldului și o parte din creier. Când mai sunt 30 de minute, mă uit înăuntru unității, de obicei văd o masă neagră, care e creierul, apoi văd coloana și pelvisul, uneori, după încheierea completă a incinerării, creierul rămâne acolo, e atât de dens încât nu poate fi descompus. În plus, e protejat de craniu. La final, când iau oasele și mătur unitatea, pun tot ce rămâne pe o masă de metal. Mereu sunt bucăți de creier acolo”. Se topește creierul înaintea dinților? Unii dinți se topesc mai repede decât alții? 

Vezi și: Crimă Caracal. Medic legist: Creierul e atât de dens, încât nu poate fi descompus. Ce rămâne după incinerare dintr-un corp

 

O altă întrebare, dincolo de rămășițele umane găsite, este: cine este polițistul din Caracal cu care a fost lăsat să discute Gheorghe Dincă singur timp de o oră, înainte să recunoască crimele? 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26