Alexandra putea scăpa dacă nu o țineau 22 de minute la telefon. Dincă plecase să-i ia cremă pentru răni

Raportul MAI către premierul Viorica Dăncilă, care descrie intervenția polițiștilor pentru salvarea Alexandrei, dezvăluie că Alexandra a vorbit la telefon cu mai mulți agenți de poliție de la 11:05, iar ultimul apel a fost la 11:29. 

În cadrul ultimului apel, Alexandra i-a spus agentului că agresorul, care a răpit-o, bătut-o și violat-o, este plecat la Farmacie, pentru a-i lua un medicament pentru rănile pe care i le-a provocat la mâini. 

Dacă se adeverește că Gheorghe Dincă a fost la Farmacie pentru a lua o cremă care tratează răni, atunci dovada incompetenței sistemului 112 este chiar moartea Alexandrei. 

În cazul în care agresorul voia să-i trateze rănile Alexandrei, el nu voia s-o ucidă. Cel puțin nu atunci și ar fi fost timp ca poliția să o localizeze și să intervină. Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a ucis-o când a revenit la locuința sa și a găsit-o vorbind la telefon. 

În mod normal, ar fi trebuit ca cei de la 112 să-i spună să șteargă evidența apelurilor la 112 și să aștepte localizarea și intervenția sa, să apeleze la Direcția de Operațiuni Speciale. 

Felul în care s-a comunicat cu victima e dovada incompetenței, care a pornit de la nepăsarea cu care a fost tratată inițial victima, când nu s-a cerut localizarea apelului. 

Pe de altă parte, nu excludem varianta ca Gheorghe Dincă să o fi mințit pe Alexandra că-i ia o cremă pentru răni și să fi plănuit uciderea sa. Însă, dacă se verifică faptul că a fost la farmacie să-i ia o cremă care s-o trateze, este dovada clară că nu voia să o ucidă atunci și polițiștii, în loc s-o întrebe dacă nu poate pleca singură din acea casă, ar fi trebuit să grăbească localizarea sa și să o îndrume să șteargă apelurile către 112 și să aștepte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel