Crimă Caracal. Dan Antonescu, semne de întrebare privind raportul INML: Segmente de cadavru în altă parte

Irina Constantin / 04 aug 2019 / 13:34 Salveaza PDF Comentarii
Dan Antonescu
Descriere foto: Dan Antonescu

Expertul crimonolog Dan Antonescu lansează mari semne de întrebare cu privire la raportul INML în cazul Alexandrei Măceșanu. 

Raportul INML a confirmat că oasele din butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. Familia cere și o expertiză internațională. Dan Antonescu este de părere, potrivit declarațiilor făcute la Antena 3, că singura probă este telefonul Alexandrei către 112. 

”Singura probă că a fost acolo- n.r. Alexandra în casa lui Gheorghe Dincă-, plus acel ADN găsit, cu privire la care se fac atâtea comentarii pertinente și o să mai discutăm despre asta. Am văzut zeci de cadavre arse în incendii puternice, în mașini, cadavre peste care s-a pus foc. Erau cadavre carbonizate, dar nu aduse în stadiu de cenușă.” spune Dan Antonescu. 

Expertul criminolog crede că ”pot fi segmente de cadavru în altă parte și aici- n.r. în butoi- a fost incinerat un segment pe care a uitat să-l ducă.” Totodată, Dan Antonescu consideră că ”de aia nu-i duce - n.r. Dincă - pe anchetatori la locul respectiv, pentru că acolo s-ar putea să mai fie cadavre.” 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25