Crimă Caracal. Coarnă: Dincă a stat de vorbă cu un ofițer DIICOT Craiova, nu cu polițistul din Caracal

Irina Constantin / 05 aug 2019 / 12:58 Salveaza PDF Comentarii

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, face acuzații la adresa politicienilor, dar și la adresa televiziunilor care au dat numele unui polițist care se bănuiește că ar fi vorbit cu Gheorghe Dincă. 

Primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă a spus, la un post TV, că inculpatul a stat de vorbă cu un polițist din Olt, între patru ochi, timp de o oră, după care și-a recunoscut crimele. 

”O televiziune i-a pronunțat numele unui polițist, care omul ăsta nu a participat la niciun fel de eveniment, nu a fost la fața locului, a fost de serviciu în ziua de 26, spunând că inculpatul a discutat cu acest polițist și i-a dat numele în direct, i-a urmărit soția firma de pază, nu știu cu ce competențe, i-au făcut filaj, firma de pază face filaj la un medic din Caracal, a plecat femeia de acasă la 7 fără cinci. Oameni fără legătură cu această speță.” afirmă Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, la Digi 24. 

”E adevărat că în ziua de 28, se pare, din ce știu eu, că inculpatul stă de vorbă cu un ofițer, dar e vorba de un ofițer DIICOT Craiova, înainte să recunoască fapta. Toată presa - două televiziuni, am vorbit cu avocații să-i dăm în judecată pe această temă - i-au dat numele, i-au urmărit soția, firma de pază a acestui domn care e aservit politic și primește comandă politică și contracte politice. E aceeași firmă de pază căreia dl Alexe îi dă fotografia, care-i trimite pe polițiști la Redea, vorbim de 25, ora 17:00” a mai spus Coarnă. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28