EXCLUSIV  Crimă Caracal, anchetă DIICOT. Semne de întrebare privind uciderea Alexandrei, după afirmațiile procurorului

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că Alexandra Măceșan, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă joi, 25 iulie, la ora 12:00, când Gheorghe Dincă a surprins-o cu telefonul în mână. Giorgiana Hosu a spus că Alexandra a fost ucisă și apoi incinerată: ”În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul.”

Expertiza genetică judiciară parțială arată că a fost identificat la fața locului profilul genetic al victimei. De asemenea, potrivit Giorgianei Hosu, într-un butoi metalic, a fost găsită cenușă, iar, prin cernere, au fost descoperite oase, dinți și bijuteriile Alexandrei: ”În cenuşa aflată într-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere.”

Semne de întrebare după afirmațiile procurorului DIICOT

Întrebarea care se ridică este cum a procedat Gheorghe Dincă să întrețină arderea în butoi până la nivelul de cenușă, pentru că înțelegem că asta au găsit anchetatorii: cenușă.

O altă întrebare care se ridică este unde a tranșat Gheorghe Dincă cadavrul dacă în casă nu au fost găsite urme vizibile de sânge, iar sângele găsit în curte este de la animale, după cum a declarat avocatul său. 

A treia întrebare, trecând peste cele două de mai sus- să spunem că a tranșat, a întreținut focul, printr-o improvizație la butoi, înțelegem că se ocupa să sudeze tot felul de fiare vechi - este cum de nu a simțit nimeni mirosul. Și când faci un simplu grătar miroase până la trei case distanță, dar când arzi un om, nu simte nimeni un miros suspect? 

Fără explicații clare în acest caz, putem spune chiar că e exclusă combustia în cazul Alexandrei, pentru că fumul și mirosul ar fi fost de nesuportat, îngrozitoare, ceea ce ar fi fost sesizat de oricine din cartierul respectiv. 

Dacă luăm în calcul varianta acidului sulfuric, chiar și în cazul acesta intervalul a fost scurt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel