CRIMĂ BRAGADIRU. Tudorel Butoi, nouă ipoteză, după urmele de agresiune de pe corpul Manuelei

Manuela a fost ucisă, la 30 de ani, cu 30 de lovituri de cuțit, în apartamentul său din Bragadiru. Iubitul tinerei ar fi fost complice, iar prietenul băiatului ar fi criminalul. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, dă date din dosar și lansează o ipoteză nouă. 

Cum s-a desfășurat crima din Bragadiru, ce se cunoaște până acum

Manuela a fost ucisă, potrivit datelor de până acum, de prietenului iubitului său. Cei doi băieți vorbiseră despre jaf, dar susțin că nu se gândiseră deloc la crimă, ci doar la jaf. Iubitul Manuelei, în vârstă de 26 ani, a ieșit cu câinele la plimbare, apoi s-a dus la locul său de muncă, la recepția unei săli de fitness. În acest timp, prietenul său a intrat peste Manuela și a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit. Manuela era fiica unui mare afacerist, făcând parte astfel dintr-o familie bogată. Tatăl său îi și dăruise mașina de lux pe care a vrut să i-o fure criminalul. Tânăra de 30 ani nu se afișa cu iubitul său pentru că, deși se înțelegeau bine, nu dorea să fie văzuți împreună, ea fiind dintr-o familie mai bună și având un alt statut economic și social. Din apartamentul său au fost furați 150 de lei. Criminalul Manuelei a furat o bicicletă din fața blocului și a ajuns cu ea la tren, de unde a plecat la mare. În Mamaia, el a fost găsit cu un bilet pe biciletă, pe care încerca s-o vândă cu 400 de lei și cerea ajutor pentru a-i fi cumpărată bicicleta ca să poată să se întoarcă acasă. 

Loviturile pot indica doi criminali

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a intervenit la Antena 3, unde a spus: ”Din punctul meu de vedere, mai sunt de clarificat lucruri. De regulă, desistarea nu îmbracă forma aceasta câtă vreme, din punct de vedere al premeditării pas cu pas, cei doi complici au avut un gând comun, o rezoluție infracțională comună. Din datele pe care le-am avut la dispoziție, pe cadavru există mai multe urme de lovituri: există o lovitură occipitală, dată cu un corp dur, mai multe lovituri de cuțit și o tentativă de ștangulare. Aceasta ne indică posibilitatea ca la faptă să fi participat ambii făptuitori. În imaturitatea, impulsivitatea și agresivitatea lor, în lipsa lor de experiență, vor crede că interogatoriile sunt niște show-uri cum văd ei pe la televizor. Nu e așa! Se va discuta probă cu probă, iar câmpul faptei va fi decriptat așa cum a fost. Ei dau vina unul pe celălalt, încearcă să se dezvinovățească, să arunce modul de operare criminal în spatele celuilalt, etc. Polițiștii sunt învățați cu asemenea debuturi, mai asemenea în situația unor imaturi din aceștia care se întâlnesc cu o faptă atât de gravă. Îmi pare rău și pentru ei, să știți, asta înseamnă destine nefericite”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel