CRIMĂ BRAȘOV. Florin Buliga și-a ucis soția apoi copiii. Filmul ZGUDUITOR al triplei crime

Foto: Vremea Noua
Foto: Vremea Noua

Florin Buliga este autorul tripei crime din Brașov care a îngrozit România. 

El și-a ucis soția, apoi fiica de 18 ani și băiatul de doar 13 ani. 

Filmul crimei este unul tulburător. Luni dimineață, Florin Buliga a mers la serviciu. La orele prânzului, a plecat la o mănăstire, la 50 de kilometri de Brașov. A stat acolo 45 de minute. În drumul spre casă s-a oprit și a cumpărat o orhidee. Anterior, el s-a îjunghiat superficial, încercând să se sinucidă. Când a ajuns acasă, în jurul orei 21:30, i-a spus soției că a vrut să se sinucidă. Aceasta nu l-a băgat în seamă. Soția sa i-a spus că se simte rău, iar Buliga i-a sugerat să-i facă un masaj. 

Filmul complet al triplei crime

”A povestit în timpul audierilor că a aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept cu acelaşi cuţit cu care a încercat şi să se sinucidă. A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept ordideea albă. În tot acest timp, el susţine că fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar fata i-a spus că vine imediat acasă. Odată ajunsă la domiciliu, fata i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A mai aşteptat până la ora 24.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuţitul pe patul băiatului”, a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz şi prim-procuror la Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

După ce și-a ucis familia, el a mai stat până la ora 01:00, iar apoi a plecat la sediul firmei pe care o dețineau în Centrul Civic al Brașovului. Și-a sunat o verișoară să-i spună ce a făcut, dar aceasta nu l-a crezut. Apoi și-a sunat un prieten, care l-a convins să meargă la poliție. 

Minte tulbure?

Bărbatul nu-și regretă fapta și spune că nu are probleme psihice. El consideră că a vorbit cu sufletele celor trei membri ai familiei după ce i-a ucis și că i-au transmis că sunt bine. Totodată, el credea că va muri la 38 de ani, moartea mamei sale, când el avea 14 ani marcându-l puternic. 

În căsnicie, el avea probleme din cauza alcoolului și relațiilor extraconjugale. Femeia mergea la psiholog de 7 ani. L-a iertat, cu condiția să se lase de alcool. S-a lăsat de alcool în urmă cu un an, de când a devenit obsedat de cifra 6. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel