Crăciun la Casa Albă. Cum a decorat-o Melania Trump

Decorarea Casei Albe a devenit o tradiție și este un eveniment destul de incitant. De-a lungul anilor, președinții Americii, împreună cu Primele Doamne, au participat la decorarea bradului de crăciun din Casa Alba.

În acest an, Melania Trump și-a pus amprenta asupra tuturor decorațiunilor din Casa Alba.

Tema aleasă în acest an de Melania Trump sărbătoreşte „Comorile Americii" („America's Treasures").

În interiorul reședinței președintelui American au fost montați 29 de brazi naturali. Cel mai înalt dintre aceştia, amplasat în Camera Albastră, are aproximativ şase metri şi este decorat cu o panglică din catifea albastră lungă de 150 de metri, pe care sunt brodate cu fir aurit numele tuturor statelor americane.

De asemenea, 40 de brazi artificiali, roşii, ornamentează Colonada de Est. Sunt creaţi din podoabe care imită fructele roşii.

Vorbind despre motivele pentru care a ales roşu drept culoarea predominantă, Melania a spus: „Am ales această culoare pentru că ea se regăseşte în sigiliul prezidenţial. Este un simbol al vitejiei şi al valorilor".

Din decorul specific Crăciunului nu lipsesc dulciurile

Peste 14.000 de ornamente roşii şi mai multe case de turtă dulce, reprezentând instituţiile statului, şi-au găsit şi ele locul în Casa Albă. Nu lipseşte replica din turtă dulce a Casei Albe, amplasată în State Dining Room, una dintre cele mai mari încăperi ale reşedinţei. Casa din turtă dulce a fost realizată din 90 de kilograme de aluat, 9 kilograme de ciocolată şi alte 9 kilograme de glazură.

Ornamente speciale pentru brazi

În plus, scările din interiorul reşedinţei au fost împodobite cu 6.000 de metri de ghirlande luminoase şi 12.000 de funde roşii.

Melania Trump a ales să-şi pună amprenta asupra decoraţiilor de Crăciun şi prin crearea unor ornamente speciale pentru brazi.

Astfel, un set de globuri a fost inscripţionat cu mesajul „Be Best", care face referire la campania iniţiată de Prima Doamnă şi care militează pentru stoparea hărţuirii din mediul online. Nu au lipsit nici globurile în formă de minge de fotbal, o referinţă la pasiunea fiului ei, Barron Trump (12 ani).

Melania a postat pe contul ei de Twitter mai multe imagini, alături de mesajele: „Casa Albă străluceşte pentru sezonul festiv" şi „Mulţumesc tuturor voluntarilor din toată ţara care au muncit din greu pentru a decora reşedinţa prezidenţială".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel