Crăciun: Cât vreți să vorbim despre o lunetă? Un incident minor

craciun-claudiu
craciun-claudiu

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au fost citaţi, vineri, să dea declaraţii  în calitate de făptuitori în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost atacat ministrul Culturii, Daniel Barbu.

La ieșirea de la Secția de Poliție 10 din Capitală, Claudiu Crăciun a afirmat că a fost să dea declarații despre incidentul din Centru Vechi. "Colaborez cu reprezentanții Poliției. Am speranța că-și vor face datoria cum trebuie", a declarat protestatarul. El a precizat: "am fost chemat în calitate de făptuitor, nu sunt învinuit".

Claudiu Crăciun a ținut să specifice că "a fost un flash mob, o activitate spontană. Îmi pare rău că a fost spartă luneta, mașina este plătită din banii noștri".

Întrebat de unde au provenit bancnotele cu chipul ministrului Culturii în condițiile în care susține că a fost o activitatea spontană, Crăciun a spus: "nu știu de unde au provenit bancnotele, probabil au fost făcute mai demult și au fost folosite acum". El susține că "nu a fost o agresiune din punct de vedere legal".

Întrebat despre declarația prin care susținea că luneta a fost spartă după ce un protestatar a alunecat, Crăciun a răspuns: "Cât vreți să vorbim despre o lunetă? Este un incident minor și regretabil și miza este mult mai mare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel