Cozonaci cu surprize descoperiți de DIICOT

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară au prins trei bărbaţi pe raza municipiului Bârlad, având asupra lor un colet primit din Italia care conţinea aproape 500 grame de droguri de tip rezină de canabis - haşiş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis vineri AGERPRES, Tiberiu Ştefăniţă este acuzat de introducere în ţară de droguri de risc, iar Radu Ciprian Costea şi Octavian Tomescu sunt cercetaţi penal pentru complicitate la această infracţiune.

Anchetatorii susţin că Tiberiu Ştefăniţă a introdus în ţară cu ajutorul celorlalţi doi, în vederea comercializării, cantitatea de 488,6 grame rezină de canabis, prin intermediul unui colet expediat din Italia, drogurile fiind ascunse în interiorul unui cozonac. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior pe numele acestora fiind emise de către instanţă mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În acest caz, anchetatorii au efectuat, miercuri şi joi, şase percheziţii domiciliare în Bârlad şi în comuna Zorleni, fiind ridicate sisteme informatice, precum şi arme şi muniţii: două pistoale marca BBM şi o puşcă semi-automată marca Ruger cu cartuşe aferente, precum şi materiale de confecţionat cartuşe de vânătoare. Totodată, s-au găsit ceasuri de diferite mărci şi bijuterii. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel