Cozmin Gușă, provocare pentru Hoandră: ”Nu ocoli răspunsul despre Rareș Bogdan!” Ce a urmat la Realitatea TV

„România 2019” cu Cozmin Gușă
„România 2019” cu Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a lansat, la Realitatea TV, o provocare pentru Octavian Hoandră, legată de două persoane cunoscute.

„Fiți atenți, dați televizorul la maxim, pentru că am o provocare pentru Tavi Hoandră. Vorbești despre o nouă generație. Tavi Hoandră a trăit mulți ani din viața lui alături de două personaje care au devenit noutăți în urmă cu câțiva ani, mă refer la Eduard Hellvig și Rareș Bogdan. Tavi Hoandră i-a cunoscut foarte bine. Te provoc la un exercițiu de sinceritate: să ne spui cât de satisfăcut ești de felul în care Eduard Hellvig sau Rareș Bogdan au evoluat. Adică ești mulțumit, în calitatea ta de prieten vechi, de evoluția lor?", i-a spus lui Hoandră Cozmin Gușă.

„Hai să fac o dezvăluire", a început astfel răspunsul Octavian Hoandră. „Înainte de a fi numit, cu vreo două zile, m-am întâlnit cu Edi, era cum îl știam. Domnul Hellvig, prietenul Edi, a făcut voluntariat. Era un student foarte bun. Nu cred că a ratat vreo carte despre care se discuta. (...) M-a întrebat: Ce să fac? Am zis că trebuie să-l provoc, pentru că omul acesta are ceva de făcut, e tânăr. I-am zis: Du-te! Știi cine ești. (...) Și sunt mândru că a făcut acest lucru. A fost primul care a denunțat acele blestemate de protocoale", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

„Dar Rareș?"

„Dar legat de Rareș?", a continuat Cozmin Gușă. „Îi vezi viitor politic? Nu ocoli răspunsul", a adăugat Gușă.

„Eu, spre deosebire de alți oameni din țara aceasta, nu o să vorbesc niciodată prietenii de rău, de un om cu care am stat la masă", a zis Hoandră, adăugând ulterior: „Pot să spun ce-i doresc. Îi doresc să aibă alături de el prieteni adevărați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel