Cozmin Guşă preia managementul editorial al Realitatea Media S.A.

[] []

01 oct 2012 / 11:29
Salveaza PDF Comentarii
gusa
gusa

Managementul editorial al Realitatea Media va fi preluat de Cozmin Gușă. Decizia a fost luată  de către Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media,  care a anunţat  şefii de departamente printr-un mail intern.

Începând de luni, 1 octombrie,  până la 15 decembrie, managementul editorial al Realitatea Media S.A. este preluat de Cozmin Guşă, a anunțat administratorul special.

În consecinţă, deciziile sale capată caracter obligatoriu pentru toţi cei implicaţi în activitatea editorială a companiei.

 Cozmin Gușă s-a născut în 1970 la Câmpia Turzii, județul Cluj, fiind absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea Babeș-Bolyai. Ulterior, a beneficiat de stagii de pregătire în managementul mass-media în SUA și Franța, între 1994 și 2001 fiind managerul unor companii media din Cluj și București.

 În politică a activat ca secretar general al PSD (2001-2003), șef de campanie al PD și lider de grup parlamentar (2004-2005), respectiv președinte de partid (PIN) până în 2008, an în care Cozmin Gușă părăsește viața politica în favoarea activității de consultanță politică.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27