Cozmin Guşă: Liviu Dragnea vrea să închidă Realitatea TV

Rodica Mitu / 30 ian 2018 / 11:00 Salveaza PDF Comentarii

Analistul politic Cozmin Guşă a făcut declarații despre intenţiile pe termen scurt pe care le-ar avea liderul PSD Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, pe listă s-ar afla închiderea postului Realitatea TV.

"Liviu Dragnea a dat o directivă în noua administraţie guvernamentală şi doreşte un cadou, ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită, să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a închide gura celor de la Realitatea TV", a afirmat Guşă, luni, la "Dimineaţa de ştiri".

Mai mult, analistul politic a făcut şi o dezvăluire despre culisele acestei acţiuni. "Există cel puţin un ministru, al cărui nume îl ştiu, dar deocamdată nu o să-l spun, care şi-a luat mandatul, în mod surprinzător pentru cei din PSD, din simplul motiv că s-a angajat să facă tot ceea ce este omeneşte posibil să închidă Realitatea TV", a spus acesta.

Februarie

"Pentru luna februarie, pe Liviu Dragnea nu-l interesează nici pensii, nici salarii, ci doreşte închiderea Realitatea TV, pentru că este, deocamdată, singura televiziune care-i developează, într-un fel, intenţiile, care nu sunt pentru interesul naţional, ele sunt pentru scăparea de rigorile justiţiei, pentru înavuţirea unor colegi de-ai săi şi a sa, pentru punerea în funcţii de răspundere în stat a unor oameni care nu au legătură cu profesionalismul, ci au legătură cu clientela sa politică", a spus Gușă.

[citeste si] 

Mesaj pentru liderul PSD

De asemenea, a mai spus că, "în ciuda acestei ameninţări clare, dovedite, nu ne schimbăm linia editorială. Îl asigur pe Liviu Dragnea că s-a dus la o luptă incorectă, ilegală, pe care nu o va câştiga", a declarat analistul politic.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +7    Negative: -4

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11