Cozmin Guşă: Liviu Dragnea vrea să închidă Realitatea TV

Analistul politic Cozmin Guşă a făcut declarații despre intenţiile pe termen scurt pe care le-ar avea liderul PSD Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, pe listă s-ar afla închiderea postului Realitatea TV.

"Liviu Dragnea a dat o directivă în noua administraţie guvernamentală şi doreşte un cadou, ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită, să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a închide gura celor de la Realitatea TV", a afirmat Guşă, luni, la "Dimineaţa de ştiri".

Mai mult, analistul politic a făcut şi o dezvăluire despre culisele acestei acţiuni. "Există cel puţin un ministru, al cărui nume îl ştiu, dar deocamdată nu o să-l spun, care şi-a luat mandatul, în mod surprinzător pentru cei din PSD, din simplul motiv că s-a angajat să facă tot ceea ce este omeneşte posibil să închidă Realitatea TV", a spus acesta.

Februarie

"Pentru luna februarie, pe Liviu Dragnea nu-l interesează nici pensii, nici salarii, ci doreşte închiderea Realitatea TV, pentru că este, deocamdată, singura televiziune care-i developează, într-un fel, intenţiile, care nu sunt pentru interesul naţional, ele sunt pentru scăparea de rigorile justiţiei, pentru înavuţirea unor colegi de-ai săi şi a sa, pentru punerea în funcţii de răspundere în stat a unor oameni care nu au legătură cu profesionalismul, ci au legătură cu clientela sa politică", a spus Gușă.

[citeste si] 

Mesaj pentru liderul PSD

De asemenea, a mai spus că, "în ciuda acestei ameninţări clare, dovedite, nu ne schimbăm linia editorială. Îl asigur pe Liviu Dragnea că s-a dus la o luptă incorectă, ilegală, pe care nu o va câştiga", a declarat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel