Gușă, lui Mircea Marian: Știi din experiența personală că un ”recrutat” n-are acces la opinii

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a fost atacat de Mircea Marian, după emisiunea în care a fost invitat, la Realitatea Tv, actorul Dan Puric.

Replicile actorului au fost intens comentate în spațiul virtual, și nu numai, în special cele despre tragedia ”Colectiv”, printre cei atacați fiind și unul dintre acționarii postului Tv. Cozmin Gușă îi răspunde lui Mircea Marian, într-o postare pe Facebook:

"Mircea Marian, șefii șefilor tăi, m-au lăsat să pricep de-a lungul vremii care poate fi legătură dintre ține și "recrutare", în consecință eu cred că eșți competent legat de acest subiect cam în același fel în care-ar putea fi și Dan Puric, desigur în epoci diferite, dar cam cu aceeași organizare. Nu ți-aș răspunde dacă n-ar fi vorba despre Colectiv, o drama recentă și neelucidată, exact pe motiv de Securisme și Stat Paralel. Reamintesc aici că am fost singurul comentator la momentul dramei, care a solicitat public, LA REALITATEA TV, soluții de salvare în afara țării pentru cei arși, iar apoi am discutat despre "subteranele" acelei drame, care indicau vinovații în zona ofițerilor superiori din Statul Paralel, acolo unde tu privești din poziția "în genunchi". În plus, nu mai coordonez Realitatea TV din luna decembrie (fapt expus public în mod repetat), așa că era neavenit să-mi exprim dezacordul sau scuzele pentru episodul Puric, cu care în mod clar nu sunt de acord.

Un "recrutat" n-are acces la opinii

De câte ori tu sau alții veți mai scrie despre legătura mea cu generalul Iulian Vlad, să rețineți că pentru mine nu a fost doar un prieten timp de cca 20 de ani, dar îl consider un patriot român, iar această concluzie am căpătat-o în urmă unor cercetări aprofundate. După cum știi din experiența personală, un "recrutat" n-are acces la opinii exprimate liber, posibil incomode pentru orice SISTEM, ci doar la acest gen de alegații cum ai produs și tu, pornite din "gândirea" celor care va trag ... cu cheița. Mă rog, va trag oricum.”

Cozmin Gușă face referire la două postări ale lui Mircea Marian:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel