EXCLUSIV  Cozmin Gușă, dezvăluire despre Klaus Iohannis: Le-am zis că sunt liberi să o facă! video

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Cozmin Gușă a fost întrebat la interviurile DC News dacă Realitatea TV a primit ordin să-l sprijine pe Klaus Iohannis în campania electorală din 2014.

"Nu! În primul rând, deja în 2014 aveam control. În al doilea rând, atitudinea anticorupție și anti-baroni am avut-o întotdeauna și o voi promova și de-acum înainte. Partea cealaltă pe care o spun, dar care niciodată nu se aude, despre excesele DNA împotriva capitalului național și faptul că nu s-a uitat la corporațiile multinaționale care mituiau sau devalizau contul lor ca să nu iasă impozitul pe profit prea mare... nu se aude, deși am spus-o de zeci de ori.

Se aude doar partea cealaltă, dar eu voi spune până se va auzi. În 2014, dar și acum, publicul Realitatea TV este anti-baroni, anti-PSD și #rezist. În 2014, am avut o discuție cu toți colegii mei care sunt moderatori. Ei erau anti-Ponta și anti-PSD, pe cale de consecință, pro-Iohannis, la fel și publicul.

Le-am zis că sunt liberi să-și facă strategia, le-am zis să fie corecți, să audieze toate părțile, dar i-am anunțat că eu nu-l sprijin pe Iohannis pentru că nu cred în el. Rareș Bogdan, Denise Rifan, Denisa Miron și cine mai era pe acolo erau anti-Ponta și pro-Iohannis. În schimb eu, l-am sprijinit, în ultimele luni de campanie, cu sfaturi, pe Victor Ponta. La acel moment, am zis că este nevoie de un președinte din noua generație care și-ar fi învățat lecțiile politice și care, cu limbile străine pe care le știe și cu experiența căpătată, ar putea să fie un președinte bun, respectiv Victor Ponta”, a zis Cozmin Gușă la DC News.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel