Cozmin Gușă, despre ”relația dintre Clotilde Armand şi Laura Codruţa Kovesi”

Cozmin Guşă a vorbit despre scandalul voturilor de la Sectorul 1.

Cozmin Guşă a fost întrebat, de către România TV, dacă există vreo relaţie între Clotilde Armand şi Laura Codruţa Kovesi şi dacă există vreo implicare a fostei şefe a DNA în tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1.

"Există nişte implicări directe, în afară de relaţia de prietenie - ca între două doamne - între Clotilde şi Codruţa Kovesi, există şi o colaborare de durată în zona ONG-urilor finanţate din Franţa. Dar mai mult decât atât, în reţeaua de influenţă a doamnei Kovesi, susţinătorii doamnei Kovesi din vechime sunt şi cei doi conducători ai Biroului Electoral de Sector, celebrul deja BES1, respectiv procurorul care este preşedinte şi doamna judecător care este vicepreşedinte. Adică cel care a tolerat şi a dat posibilitatea celor de la USR PLUS să intre peste saci şi doamna judecător care a asistat ba chiar a aplaudat acest lucru. Procurorul a fugit (n.r. - pe motiv de Covid) pentru că răspunderea este penală. Aici, în acest caz, fiind procuror ştie foarte bine că răspunderea este penală şi încearcă să negocieze fel de fel de lucruri pentru că nu te mai joci cu aşa ceva.

De această răspundere penală fuge şi BEC-ul, pentru că dacă BEC constată frauda -  fiind la latitudinea sa să facă asta, sub autoritatea sa -  atunci practic Parchetul este obligat să se autosesizeze şi tot ceea ce au făcut USR-iştii în materie de fraudă se transformă în dosare penale", a declarat Cozmin Guşă într-o intervenţie telefonică la România TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel