EXCLUSIV  Cozmin Guşă, avertisment după declaraţiile lui Orban despre şefia PNL. "Soarta lui e pecetluită. Greşeală tactică"

Captură video - Facebook - PNL
Captură video - Facebook - PNL

Analistul politic Cozmin Guşă afirmă că soarta lui Ludovic Orban în PNL este pecetluită, după ce preşedintele liberalilor a anunţat că este susţinut de zeci de organizaţii judeţene. 

Ludovic Orban s-a grăbit să anunțe că poate candida la președinția României, în 2024, iar în partid se bazează pe sprijinul a 36 de filiale. Mesajele transmise de șeful PNL creează, de fapt, o diversiune, menită să îi permită ținerea partidului sub control, într-o situație critică.

În realitate, șansele ca Orban să recâștige președinția partidului sunt apropiate de zero, tocmai din cauză că liderii locali se tem că acesta va profita de funcție pentru a-și impune candidatura la Cotroceni. Ceea ce ar fi un dezastru electoral pentru PNL, în 2024.

VEZI ŞI Orban a lansat diversiunea Filiala. Situația e critică în PNL: 10 la sută în ”sondajele” interne

"Când am văzut acea cvasi-unanimitate pentru Ludovic Orban, mi-am dat seama că soarta lui este pecetluită. A fost o greşeală de tactică la care nu m-aş fi aşteptat din partea lui Ludovic, pentru că a dovedit că este mai dibace. Greşeala de tactică este să anunţi o susţinere aşa largă, în condiţiile în care ţi-i ia pe doi, trei de lângă tine de câteva ori la DNA", a spus Cozmin Guşă în cadrul emisiunii Deferiţi Mass-Media.

Analistul a amintit şi de episodul din 2016, când Ludovic Orban s-a retras din cursa pentru alegerile locale de la Bucureşti în urma unor acuzaţii aduse de DNA. 

 "Oamenii ăia de lângă el au fost la DNA de mai multe ori în ultimele două luni şi jumătate pentru achiziţiile din pandemie. Este clar că este încolţit. Şi va fi pus să aleagă, la fel ca altă dată. El nu a înţeles atunci când i s-a spus să nu candideze la primăria Bucureşti că statul subteran îl va ataca. A candidat, i s-a făcut dosar şi i-a trecut pe lângă ureche glonţul statului paralel", a declarat Cozmin Guşă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel