Cozmin Gușă, atac la Nicușor Dan, după jignirile acestuia la adresa lui Gabi Firea și Delia Budeanu

Cozmin Gușă: Pe Nicușor-Plicușor l-au lăsat nervii
Cozmin Gușă: Pe Nicușor-Plicușor l-au lăsat nervii

Analistul politic Cozmin Gușă, într-o postare pe Facebook sub titlul "Panaramele" Firea și Budeanu, dar și Nicușor "Pârț", spune cum le-a cunoscut pe Gabi Firea și pe Delia Budeanu, pe care le numește "amazoane", lansând în același timp un atac asupra lui Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Generală.

"Copleșit de lista fărădelegilor dovedite, pe Nicușor-Plicușor l-au lăsat nervii, și a lansat o jignire de matematician eșuat către cuplul Dana Budeanu - Gabi Firea, care-n mintea lui este responsabil de “dezbrăcarea sa în fundul gol”, în fața votanților ce-l credeau sfânt.

Vreau să zic ceva legat de cele două “amazoane”, pe care cei care nu le-ați cunoscut n-aveți cum cunoaște:

Pe Dana Budeanu o cunosc de cca 15 ani, fiind prieten cu Radu Budeanu, fostul său soț. Ne-am întâlnit de multe ori, mai ales la petreceri private alături de familii. Pe lângă faptul că este o prezență agreabilă, cu un potențial de conversație specific unei femei educate (diferită deci de imaginea de scenă pe care și-a construit-o), pe Dana am cunoscut-o și ca pe o mamă dedicată educației celor 2 fiice, cercul prietenelor sale fiind deasemenea format din femei de calitate", scie Gușă pe Facebook.

"Cu Răzvan Firea, fostul soț al Gabrielei Firea am fost bun prieten, și-am suferit mult la decesul său. Din această postură am cunoscut-o bine și pe Gabi, și n-am decât aprecieri legate de felul în care s-a comportat în atmosfera familiei. Mai multe nici nu trebuie să adaug legat de ea, viața ei privată alături de noua familie este binecunoscută prin prisma mediatizării.

În concluzie, epitetul jignitor emis de către Nicușor în direcția lor este total neavenit, exprimă doar lipsă de educație, dar și o puternică frustrare. Legat de frustrare, aici am și-un posibil răspuns: cele două sunt și femei frumoase, iar celor din categoria LGBT, susținătorii principali ai lui Nicușor, le repugnă în primul rând această calitate la femei, mai ales atunci când e vorba despre cineva cu comportament sexual normal.

În final, și-n baza faptelor și logicii prezentate, îl etichetez și eu în consecință pe candidatul PNL-USR-PLUS, ca fiind NICUȘOR-“PÂRȚ”.
I se potrivește, nu-i așa?!", a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel