EXCLUSIV  Cozmin Gușă, ADEVĂRUL despre întâlnirea cu liderul Euronews și omul lui Trump. Dezvăluiri

Cozmin Gușă. Foto: cancan.ro
Cozmin Gușă. Foto: cancan.ro

Cozmin Gușă a dezvăluit, pentru DCNews, tema întâlnirii cu Michael Peters, liderul gigantului Euronews și cu Mark Robertson, ”omul” lui Donald Trump. 

Cozmin Gușă a declarat că întâlnirea cu cele două personalități nu a fost una secretă, însă, după fotografiile apărute în presă, consideră că este nevoie de lămurirea câtorva aspecte. Tot în presă a apărut informația potrivit căreia întâlnirea ar viza Realitatea TV, ceea ce e infirmat. 

"Ce pot să confirm este că nu are nicio legătură nici cu partidul și nici cu Realitatea. Sunt alte proiecte extrem de importante legate de regiune pe care le-am discutat, dar nu pot să dau detalii pentru că sunt confidențiale. Sunt discuții foarte consistente. Îl cunosc pe Michael de mai mulți ani și să nu uităm totuși că timp de nouă ani director editorial la Euronews, până anul trecut, a fost Lucian Sârb, fostul meu coleg de liceu din Câmpia Turzii, iar, astăzi, redactor-șef la Euronews, peste toată lumea, este tot un român pe nume Peter Barabas. Întâlnirea nu a fost secretă, dar pentru faptul că a fost surprinsă de paparazzi, o să dăm, cum și fac acum, lămuriri publice”, a declarat Cozmin Gușă pentru DCNews

Citește și Liderul gigantului Euronews și "omul" lui Trump, întâlnire, la București, cu Cozmin Gușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel