Cozmin Gușă: A căzut într-o mare capcană! Va avea de suferit

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că Maia Sandu și blocul ACUM au căzut într-o capcană din care ar putea să nu mai iasă.

„În mod evident, Dodonul din descrierea Maiei Sandu e tot ăla din 2017, Maia Sandu s-a schimbat și din nefericire, dacă s-ar fi schimbat în urma unor negocieri cu românii, puteam să aplaudăm să spunem că urmeză o rețetă românească de politică regională. Am însă toate datele că Maia Sandu nu s-a consultat nici cu Iohannis, nici cu PNL, cu nimeni. Ceea ce este foarte important. Închipuiți-vă harta Europei, cum arată Moldova, câtă graniță are cu România și cu Ucraina și cât de vital ar fi pentru Putin să controleze Moldova în întregime", a spus consultantul, duminică seara, la Realitatea TV.

„Maia Sandu a căzut într-o mare capcană, credibilitatea ei va avea mult de suferit. Electoratul ei e unul care stă la distanță de kilometri de Igor Dodon și nu acceptă așa ceva. Cei care au grăbit-o în noaptea de vineri spre sâmbătă să ia aceste decizii nu au făcut bine. Ea avea poziția mult mai comodă de a realiza o alianță cu partidul lui Plahotniuc", în opinia lui Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel