Urmărește emisiunea live


Realitatea TV emite în Republica Moldova. Cozmin Gușă: Maximă importanță

Realitatea TV este, de astăzi, odată cu alegerile prezidențiale cruciale din Republica Moldova, singura televiziune privată din România transmisă 24 de ore din 24, dincolo de Prut. 

Moldovenii vor putea urmări oricând cele mai proaspete știri din România și din străinătate. În replică, consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că preluarea Realitatea Tv la Chișinău este de mare importanță pentru spațiul mediatic de la Chișinău, unde încă există cenzură.

Sunt alegeri foarte importante în Republica Moldova, despre care nu o să comentez în timpul zilei, tocmai pentru că Realitatea Tv transmite live, 24 de ore din 24 și în Republica Moldova. Acolo este un proces electoral în desfășurare, și dată fiind notorietatea brandului, și chiar a mea, în Republica Moldova, nu aș vrea să influențez votul prin părerile pe care le-aș emite. În schimb, aș vrea să comentez acest eveniment al preluării programelor și stirilor Realitatea Tv la Chișinău, începând de astăzi, într-un moment simbol în care moldovenii își aleg președintele, prin vot direct. Preluarea Realitatea Tv la Chișinău este de maximă importanță pentru spațiul mediatic de acolo, într-o țară în care cenzura sau autocenzura unor trusturi blochează știrile cu impact semnificativ pentru euroasiatism, pentru euroatlantism, pentru unionism, în beneficiul unor profitori ai regimului de la Chișinău, care evident, în marea lor majoritate, sunt în general anti-unioniști, pentru că unionismul, în opinia lor, le-ar reteza posibilitățile, sau cred dânșii că le-ar reteza posibilitățile de a mai fi atât importanți(...)", a spus Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.

Realitatea Tv face pentru unionism ceea ce politicienii români nu fac

Acesta a mai adăugat: "Vreau să spun un lucru: Realitatea Tv face pentru unionism şi pentru unionişti ceea ce politicienii români, nu fac și nu au făcut pentru Republica Moldva. Sau oamenii de afaceri nu fac şi nu au făcut pentru Republica Moldova. Acest lucru ar trebui să le dea de gândit, pentru că mă uitam la Traian Băsescu, care după 10 ani de mandat în care nu a făcut mai nimic pentru unionism, acum vine cu şmecherii diplomatice care sigur, sunt de discutat, dar care sunt departe de a tranşa problema unionismului care este o problemă a moldovenilor de acolo. În loc, nu ştiu să pună la punct o baterie de investitori, că are destui care au profitat de pe urma regimului Băsescu şi să îi trimită să investească direct acolo...Măcar Relitatea şi-a trimis programele acolo. Sau mă gândesc la Sebastian Ghiţă, apropo de emisiunea de la Denise Rifai. Parte din cele 90 de milioane de euro pe care le-a împrumutat prietenului său ar putea să le investească la Chişinău. Sa PSD să facă o cerere către partenerul lor politic, stăpânul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, să deruleze nişte demersuri oficiale ca să aducă unionismul mai aproape de noi, pentru că domnul Dragnea şi domnul Plahotniuc se cunosc foarte bine şi ar putea să influenţeze astfel de demersuri. Sau PNL-ul. Şi atunci am putea sa spunem că şi de la nivel politic sau de la nivel de oameni de afaceri se poate face ceva pentru unionism, nu doar vorbe goale. Realitatea Tv face prin acest efort, de retransmitere a programelor sale, ce poate să facă o televiziune şi un trust de presă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel