Cozmin Gușă, un tată fericit. Ce dar a pregătit pentru majoratul fiului său

Momente de sărbătoare în familia consultantului politic Cozmin Gușă. Fiul său împlinește astăzi 18 ani, ocazie fiind una cât se poate de potrivită pentru un dar deosebit, mai ales că Andrei Gușă are nu doar rezultate școlare de invidiat, ci și sportive. 

Patronul postului Realitatea TV se mândrește cu cei doi copii ai săi, fată și băiat, scrie cancan.ro. Astăzi, Andrei Gușă aniversează împlinirea a 18 ani și va primi un dar special de la tatăl său, mai ales că este un adolescent model.

De curând, el a fost acceptat la Universitatea din Rotterdam, la Facultatea de Științe Economice. În plus, Andrei este un sportiv de mare valoare, practică judo, reușind până în prezent să câștige nenumărate premii și trofee pe plan intern și internațional.

Din septembrie, Andrei se va pregăti cu lotul național de seniori al Olandei, dar, în competiții, va apăra, în continuare, tricolorul.

Astăzi, însă, Andrei sărbătorește și nu oricum, ci în compania colegilor săi, la o petrecere cu lăutari, sportivul fiind un mare fan al muzicii populare.  

Ce îi va dărui Cozmin Gușă fiului său, ajuns la vârsta majoratului

Pentru o asemenea anivesare, Cozmin Gușă a pregătit un dar pe măsură: o mașină. "Așa e, o să-i iau o mașină, o mașină de litraj mic, la mâna a doua. Când va câștiga banii lui din judo, atunci o să-și cumpere el modelul pe care îl vrea", a spus consultantul poitic pentru sursa citată.

Un fost consilier prezidențial atrage atenția: Dacă "noii" liberali...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel