Cozmin Gușă, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat, la Realitatea TV, faptul că Marian Munteanu, fostul lider al protestatarilor din Piaţa Universităţii din 1990, este dorit de către PNL pentru a candida la Primăria Capitalei.

"La liberali se potrivește zicala "Tot răul spre bine", pentru că abia această candidatură, a treia, e cea care îi aşează în pole position. O candidatură a lui Marian Munteanu, cu vigoarea sa, cu discursul lui şi cu naţionalismul fundamentat pe care îl are face cvasi-inutilă o parazitare a lui Călin Popescu Tăriceanu, care nu poate candida doar pentru a parazita ceva, pentru că asta e singura şansă a lui rămasă, pentru că fără intrarea lui Marian Munteanu în cursă el ar fi vrut doar să intre ca să câştige, ori acel lucru era posibil doar cu un candidat slab din partea PNL şi fără candidat din partea PSD.

Tăriceanu nu mai are aceeaşi şansă pe care o vedeam ieri, având în vedere candidatura lui Munteanu, care este un candidat foarte tare din partea PNL şi îi salvează, într-un fel. Nu ştiu cât de meritat este acest colac de salvare de către PNL, care şi-a cam omorât candidaţii în ultima vreme şi probabil că de aici i s-a şi tras lui Ludovic Orban", a declarat Cozmin Gușă pentru sursa citată.

Gușă: Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, probabil cea mai mare surpriză a acestor alegeri

În opinia consultantului politic, Marian Munteanu "va fi o surpriză plăcută şi consistentă pentru bucureşteni", însă condiţia esenţială e ca "PNL să nu mai fie două jumătăţi care se bat între ele, jumătatea PDL şi jumătatea PNL, să lase deoparte orgoliile şi luptele de la sectoare, inclusiv în Bucureşti, dar mai ales şi dacă vor să facă treabă, să se pună în spatele unui candidat valabil, probabil cea mai mare surpriză a acestor alegeri".

Alina Gorghiu a anunţat marţi că Marian Munteanu este propunerea organizaţiei PNL Bucureşti pentru alegerile locale de la Primăria Bucureşti.

Citește și: PNL apelează la Marian Munteanu. De ce au renunțat la Adriana Săftoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel