Cozmin Gușă: Ce riscă Iohannis după alegerile locale

Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat, într-o ediţie specială la Realitatea TV, ce impact pot avea alegerile locale în lupta împotriva corupţiei şi cum poate fi afectat preşedintele României.

Cozmin Guşă a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis, "în acest moment ar trebui să fie mult mai vigilent decât înainte".

"Deocamdată jucăm într-un joc de sumă fixă în acest Parlament, în care oamenii cu probleme la dosar vor forţa mişcări care ar putea să destabilizeze inclusiv structura de lângă Klaus Iohannis sau chiar structura pe care domnia sa o reprezintă şi, dacă a înţeles ceva după aceste alegeri, cred că a înţeles definitiv că nu se poate baza pe PNL.

Ceea ce sugerez eu în această seară e că în urma acestei înfrângeri ruşinoase, dacă nu se va face o schimbare a leadership-ului PNL, cei care vor rămâne după această înfrângere de la Bucureşti vor deveni nişte militanţi ascunşi anti-Iohannis, care vor bate palma cu cei care doresc suspendarea preşedintelui", a conchis consultantul politic Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel