Cozi KILOMETRICE la vama Giurgiu. Tirurile aşteaptă peste o oră

Sunt cozi kilometrice la vama Giurgiu, acolo unde transportatorii aşteaptă să treacă graniţa spre Bulgaria.

Tirurile care aşteaptă la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează o coadă de aproximativ opt kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu şi pot fi văzute în aşteptare până în dreptul localităţii Daia, timpul de aşteptare pentru cele ajunse la controlul de frontieră fiind de 70 de minute.

'Numărul mare al tirurilor care au ajuns astăzi la PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, pentru a ieşi din România a dus la formarea cozilor. Timpul de aşteptare la ieşirea din ţară este de aproximativ 70 de minute", a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alina Cocoru, scrie Agerpres. 

Probleme şi pentru autoturisme

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, accesul tirurilor la ieşirea din România se face pe patru artere de circulaţie, la intrarea în ţară circulaţia se desfăşoară pe şase artere şi timpul de aşteptare este de aproximativ 60 de minute.

Pentru autoturismele care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse accesul se face pe două artere de circulaţie atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, timpul de aşteptare fiind de 20 de minute pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel