Cozi interminabile la o biserică din București. Oamenii așteaptă să se închine la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului

Captură video România TV
Captură video România TV

Sute bucureșteni au mers astăzi la biserică pentru a se închina la o icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.

Sute bucureșteni au mers astăzi la o biserică din centrul Capitalei pentru a se închina la o icoană făcătoare de minuni adusă de pe muntele Athos. S-au format cozi interminabile, dar credincioșii au purtat măști de protecție și au respectat distanțarea socială.

"Astăzi, în mijlocul Bucureștiului, s-a petrecut un miracol și anume, civilizați, credincioșii români ortodocși au venit să se închine la icoana Maicii Domnului care stă aici și veghează, e adusă de la de la Mănăstirea Vatopedi, de la Sfântul Munte Athos. Ce s-a întâmplat, ca să înțelegeți voi. Maica Domnului Paramythia Mângâietoarea este o icoană care era zidită pe zidul mănăstirii. În momentul în care starețul dădea cheia mănăstirii ucenicului, Maica Domnului a început să le spună: "Nu de deschideți că vor veni pirații și vă vor fura mănăstirea". S-a întâmplat o minune, că icoana vorbea. Maica Domnului luând mâna pruncului de la gura ei, i-a avertizat pe călugări. De atunci icoana asta face foarte multe minuni.", a declarat preotul Vasile Ioana la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel