Cozi INFERNALE în Vama Nădlac. Românii așteaptă de peste 9 ore: "Nu avem mâncare sau apă"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Potrivit Antena 3, cozile în Vama Nădlac se întind pe zeci de kilometri, iar românii așteaptă de peste șapte ore să intre în țară. 

"Stăm aici, fără mâncare sau apă. De la ora 8 dimineață sunt aici, nu a venit nimeni să ne aducă ceva. Eu trebuie să ajung la o înmormântare", a declarat Ion Iaciu pentru Antena 3. 

Claudia Ardelean, de la Poliția de frontieră Arad, îi roagă pe români să aibă răbdare: "Știu că este un moment greu și incert, în acest moment, dar vă rog să ne înțelegeți și pe noi. Vă înțeleg și îmi pare foarte, foarte rău. Știu ce este în sufletul fiecărui om, dar fac apel la răbdare".

Jurnalista Antena 3 a reacționat

"Oamenii aștia ar trebui să aibă măcar un pahar cu apă și liniște, că vor fi măcar băgați în seamă. Gândiți-vă ce înseamnă să stai peste șapte ore pe loc, în soare, în câmp. Fac apel, poate aude cineva și de la central. E clar că oamenii sunt depășiți de valul de cetățeni care vrea să intre în țară. Justificat, mai puțin justificat, nu mai contează. Pericolul la adresa sănătății lor este destul de mare. Fac din nou apel la autorități să rezolve și să-i ajute pe oamenii de acolo, măcar cu un pahar cu apă, așa, uman", a spus jurnalista Sabina Iosub.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel