COVID-19. Vicepreşedintele SUA NU intră în izolare

Mike Pence
Mike Pence

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a anunţat că  nu va intra în izolare din cauza COVID-19, deşi mai mulţi apropiaţi de la Casa Albă au fost confirmaţi pozitiv. 

Vicepreşedintele american, Mike Pence, îşi va limita contactele, dar nu va intra în carantină absolută, după ce una din angajatele sale a fost declarată pozitivă la COVID-19 săptămâna trecută, scrie luni lapresse.ca.

Un responsabil al administraţiei de la Washington a declarat că Mike Pence îşi va limita de bunăvoie ieşirile şi va lucra de acasă. Vicepreşedintele Statelor Unite a fost declarat în repetate rânduri negativ la COVID-19 după ce a fost expus la coronavirus, dar el urmează sfaturile medicilor, scrie Agerpres. 

Medicul Fauci, izolat

Decizia lui Mike Pence intervine după ce trei membri a luptei contra epidemiei de coronavirus de la Casa Albă, printre care epidemiologul Anthony Fauci, vor rămâne în autoizolare după posibile ce au intrat în contact cu purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui SUA, Katie Miller.

Mike Pence a fost informat vineri dimineaţă despre testul pozitiv înainte de a părăsi Washingtonul pentru o excursie de o zi în Iowa.

"Vicepreşedintele Pence va continua să urmeze recomandările unităţii medicale de la Casa Albă şi nu este în carantină", a declarat purtătorul de cuvânt Devin O'Malley. "În plus, vicepreşedintele Pence a fost declarat negativ în fiecare zi şi prevede să se întoarcă luni la Casa Albă", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel