COVID-19. Trump Tower a dat faliment din cauza pandemiei

Trump Tower a dat faliment
Trump Tower a dat faliment

Trump Tower, hotelul care îi  aparține preşedintelui american, a dat faliment din pricina crizei generate de noul coronavirus și urmează să fie închis definitiv, scrie Bloomberg.

Hotelul liderului de la Casa Albă are  datorii în valoare de aproape 5 milioane de dolari, fiind  nevoit să își închidă definitiv porțile.

În realitate, în ciuda unor preţuri competitive (aproximativ 280 de dolari pe noapte), hotelul nu a atras niciodată un număr mare de turiști.

Donald Trump a pierdut, în luna martie, o valoare estimată la 1 miliard de dolari din averea sa, în urma închiderii spațiilor de muncă, centrelor comerciale, hotelurilor și terenurilor de golf pe care șeful statului american le deține.

Mai exact, averea președintelui Trump a scăzut de la o valoare estimată de 3,1 miliarde de dolari (raportat la 1 martie 2020) la 2,1 miliarde de dolari (pe 18 martie), conform listei anuale de miliardari publicată de revista Forbes, notează The Guardian.

Cea mai mare parte a averii lui Trump provine din imobiliare. Imperiul organizației Trump, care este gestionat de fiii săi Donald Jr și Eric, includea Trump Tower din Manhattan și clubul său Mar-a-Lago din Florida. Imperiul imobiliar conține, de asemenea, peste o duzină de hoteluri și terenuri de golf, cum ar fi hotelul Trump International din Las Vegas și cel din Aberdeenshire, Scoția.

De asemenea, Trump deține 125.000 mp de spații de vânzare lângă Fifth Avenue din Manhattan, una dintre cele mai profitabile zone comerciale din lume, părăsită vreme de săptămâni întregi din cauza pandemiei.

Organizația Trump și-a închis 17 proprietăți din întreaga lume. Aproximativ 1.500 de angajați au fost disponibilizați, potrivit Washington Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel