Urmărește emisiunea live


COVID-19, România. Situație critică la ATI. Vlad Voiculescu, ședință de urgență pentru creșterea numărului de paturi

Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a convocat o şedinţă de urgenţă pentru creşterea numărului de paturi ATI COVID-19, după semnalul de alarmă venit din spitale. 

Ministerul Sănătăţii a organizat luni o şedinţă cu reprezentanţii spitalelor COVID şi suport COVID din Bucureşti privind creşterea numărului de paturi de Terapie Intensivă, au declarat surse medicale, pentru AGERPRES. Potrivit aceloraşi surse, la şedinţă iau parte ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, precum şi reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

O altă şedinţă cu reprezentanţi ai spitalelor judeţene şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică urmează să aibă loc luni, cel mai probabil începând cu ora 11,00, au precizat sursele citate.

Situaţie critică în Capitală. La Matei Balş nu mai sunt paturi 

Matei Balș nu mai poate primi pacienți cu coronavirus. ”Dacă situația continuă așa, trebuie regândită total strategia națională de abordare a Covid-ului” este semnalul dat de medicul Cătălin Apostolescu, managerul interimar de la Matei Balş. 

Despre situația de la Camera de Gardă, managerul de la ”Matei Balș” spune: ”Camera de Gardă nu este aglomerată, este plină! În momentul de față nu mai avem paturi pentru a consulta pacienții care se prezintă, pentru că deja în Camera de Gardă staționează pacienți de ieri, pentru care nu s-au găsit locuri în spitalul nostru sau în alte spitale, iar personalul medical este la limită, poate să cedeze oricând”. 

VEZI Nu mai sunt locuri la ATI COVID la Matei Balș. Cătălin Apostolescu: Situația este critică. Boala s-a schimbat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel