COVID-19 poate fi ACHIZIȚIONAT. Cum arată jucăria anului și unde se duc banii - FOTO

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Într-un magazin din localitatea spaniolă La Coruna, noul coronavirus poate fi cumpărat sub forma unei jucării din pluş.

Scopul comercializării sale este caritabil, iar fondurile sunt destinate ONG-ului Save the Children, relatează luni EFE.

Noul coronavirus a schimbat lumea, iar acest magazin de jucării a dorit să ofere un cadou special copiilor din Spania în preajma sărbătorii Regilor Magi, aşteptaţi în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. Coronavirusul din pluş poate fi cumpărat în trei mărimi diferite din magazinul La Liada situat pe o stradă din centrul oraşului La Coruna.

Magazinul a făcut deja senzaţie în anii trecuţi prin vânarea unei jucării de pluş Ebola, sau a celei reprezentând mononucleoza, sau 'boala sărutului'. Iar din ampla ofertă de figurine de pluş, reprezentând diferite bacterii sau virusuri, nu putea lipsi anul acesta agentul patogen care a ţinut în şah întreaga planetă.

Caribbean Digital EFE - MADRID .- En una tienda de la ciudad española de La Coruña (noroeste), el coronavirus SARS-CoV-2...

Publicată de Caribbean Digital pe Luni, 4 ianuarie 2021


'Oamenii s-au arătat amuzaţi de această ofertă, mai ales cei care lucrează în diferite ramuri ale ştiinţei, medicină sau biologie', a declarat proprietara magazinului, Lia Gimeno. Numărul cazurilor de COVID-19 în întreaga lume a ajuns la 85 de milioane, potrivit Universităţii John Hopkins, iar bilanţul deceselor a depăşit 1,8 milioane de victime.

Spania se apropie de 2 milioane de contagieri şi a depăşit 51.800 de decese, conform datelor oficiale. 'Înainte ca această criză sanitară să-şi arate faţa hidoasă obişnuiam să glumim că vom aduce coronavirusul în magazinul nostru', a povestit Lia Gimeno.

'Până la urmă a ajuns în rafturile noastre sub formă de jucărie. A fost cea mai vândută jucărie de Crăciun', a mărturisit ea. Rotund ca o bilă şi cu spinii tot din pluş, coronavirusul este expus pe rafturi în trei mărimi diferite. Preferatul este cel mai mare, cu o dimensiune similară unei mingi de fotbal. Dar poate fi cumpărat şi în mărime medie, sau mică, ce poată fi ataşată la un breloc.

'Unii se arată amuzaţi, în timp ce alţii consideră că nu este deloc distractivă această idee', spune patroana magazinului, care speră totuşi ca jucăria să se vândă la fel de bine şi de sărbătoarea Regilor Magi. Bine primit sau nu, coronavirusul din pluş transmite o imagine de solidaritate, având în vedere că o parte din încasări vor fi donate organizaţiei Save the Children, pentru a ajuta copiii care au fost afectaţi de criza sanitară. Pe lângă coronavirusul din pluş, magazinul propune şi jocul de cărţi 'Virus', ce constă în infectarea organelor adversarului, sau păpuşile purtând măşti sanitare, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel