COVID-19, atac. Mâna unui polițist, retezată. Medicii au intervenit de urgență

Medicii au reuşit să reataşeze mâna retezată a unui poliţist, care fusese atacat în timp ce supraveghea respectarea măsurilor de izolare impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Totul a avut loc în statul Punjab, informează BBC. Atacul asupra subinspectorului Harjeet Singh a avut loc duminică în cartierul Patiala. Unsprezece persoane din secta religioasă Nihang Sikh au fost arestate în legătură cu acest atac. Potrivit relatărilor apărute în presă, Singh şi-ar fi mustrat atacatorii pentru că nu respectau regulile de izolare.

Medicii au povestit că intervenţia chirurgicală a fost una extrem de complexă şi de provocatoare, însă poliţistul ar putea avea parte de o recuperare completă, scrie Agerpres. După ce i-au retezat mâna poliţistului, atacatorii s-au refugiat într-un loc de rugăciune dintr-un sat din apropiere, de unde au tras în poliţie. În cele din urmă, atacatorii s-au predat după ce poliţia a solicitat întăriri.

Măsurile de carantină, prelungite

Marţi, premierul indian Narendra Modi a anunţat prelungirea până cel puţin pe 3 mai a măsurilor de carantină în ţara sa, cu o populaţie de 1,3 miliarde de locuitori, pentru a combate pandemia de coronavirus. O carantină severă fusese impusă la nivel naţional începând din 25 martie. India a înregistrat până luni circa 10.500 de contaminări şi 358 de decese cauzate de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel