Covid-19. Corina Creţu: Doar respectând aceste reguli ne putem proteja

Surse foto: Facebook
Surse foto: Facebook

"România și lumea trec printr-o perioadă grea și cred că nu este nevoie să vă spun eu mai multe despre ceea ce vedem cu toții", transmite europarlamentarul Corina Creţu.

"Important este, oricât de multe rețineri ar avea unii dintre noi, să ne alăturăm eforturilor instituțiilor care se luptă cu gestionarea acestei situații, cu ceea ce depinde de noi - să respectăm regulile de protecție și, acolo unde este posibil, să stăm în case. În astfel de momente, regulile își arată adevărata lor valoare, și doar respectând aceste reguli ne putem proteja pe noi și pe cei dragi.

Ceea ce se întâmplă în această perioadă este, pentru întreaga lume și, în mod special, pentru Europa un exercițiu de responsabilitate socială și instituțională. Locul neîncrederii ar trebui luat de solidaritate. Societatea trebuie să reacționeze ca societate, iar statul ca stat", transmite Corina Creţu.

Nicio țară nu poate rezista fără instituții puternice

"Departe de mine dorința de a politiza momentul actual, dar este important ca, după ce această perioadă neagră va trece – și va trece! – să ne amintim faptul că în fața urgiilor nicio țară și nicio societate nu poate rezista fără instituții puternice, cu resurse și atribuții clare. Încredere, speranta, solidaritate. Va doresc multă, multă sănătate!", a scris Corina Creţu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel