Cove, duet inedit cu Matteo

Castingul de la Iași pentru emisiunea "Jumătatea mea știe!" a atras mii de oameni, iar Cove, prezentatorul emisiunii de la Kanal D a oferit publicului un moment inedit, interpretând, alături de Matteo, imnul show-ului.

Mii de oameni s-au adunat, sâmbătă, 3 august, pe Esplanada din fața Palatului Culturii din Iași, la evenimentul organizat de Kanal D pentru castingul emisiunii “Jumătatea mea știe!”, prezentată de Gabriel Coveșeanu.

Acesta a avut parte de o întâlnire călduroasă cu fanii săi, a interacționat cu ei, a arbitrat jocuri asemănătoare cu cele din emisiune, a oferit autografe și i-a încurajat și sfătuit pe participanții la casting.

Spre seară, toți cei prezenți la eveniment au luat parte la un concert incendiar susținut de Anna Lesko și Matteo.

La cererea publicului, Cove a urcat pe scena alături de Matteo și a intrepretat imnul show-ului “Jumătatea mea știe!”, adaptare dupa piesa “Amândoi”, interpretată de Matteo. “Nu a fost rea deloc prestația mea, dacă luăm în considerare aplauzele mulțimii”, a spus Cove amuzat.

“M-am simtit extraordinar alături de moldoveni. Am cântat, am dansat, am făcut poze, dar cel mai important este că oamenii din Iași au venit în număr foarte mare alături de noi. Sâmbăta viitoare (n.r.- 10 august), îi aștept pe ardeleni, la Cluj, să ne arate cum știu ei să se distreze fain! “, a adăugat prezentatorul show-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel