Covaliu președinte COSR: Victorie politizată

După alegerea lui Mihai Covaliu în funcția de președinte al Comitetului Olimpic Român, au apărut și primele reacții. Liberalii au reacționat prin Mihai Voicu, în timp ce Ludovic Orban a făcut un adevărat istoric al parcursului politic al Gabrielei Szabo până la candidatura pentru șefia COSR. 

Politizarea sportului devine din ce în ce mai evidentă. După încercări repetate de atragare a unor sportivi celebri spre politică, anunțarea noului șef al COSR a fost un bun prilej de politizare a evenimentului. 

Victoria lui Mihai Covaliu de astăzi în alegerile pentru președinția Comitetului Olimpic Român reprezintă o victorie a bunului simț impotriva tentativei de pandelizare a sportului românesc.
După rușinea de la Rio, COSR avea nevoie de o conducere independentă și dedicată performanței. Mult succes Mihai Covaliu!" a spus vicepreședintele PNL, Mihai Voicu. 

Lodovic Orban, la rândul său, a făcut un scurt istoric politic al Gabrielei Szabo.

In 2014, desi era ministru si a candidat din partea PSD, a pierdut alegerile pentru colegiul 4 din Ilfov, fiind invinsa categoric de un tanar istoric, Daniel Gheorghe, candidat al PNL.

Interesant este ca la sfarsitul lui 2015, Gabriela Szabo a fost anuntata de Firea candidata la Camera Deputatilor pe primul loc pe lista de Ilfov, candidatura la care a renuntat pentru a candida la presedintia COSR. Acum nu va mai fi nici deputat , nici presedinte al Comitetului Olimpic. Pacat de cariera ei sportiva remarcabila," a scris pe Facebook Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel