Cota de piață a trustului Intact, în creștere în februarie

Luna februarie a însemnat pentru televiziunile Intact Media Group creşteri de audienţă pe toate intervalele orare, în rândul publicului comercial, precum şi aprecieri pe intervale orare cheie, pe target-urile All Urban şi Naţional.

Şi în această lună Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars sunt în top zece televiziuni, conform ierarhiei realizată după valorile de rating, pe publicul cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. De altfel, peste 8 milioane de români au urmărit, timp de cel puţin un minut, show-urile televiziunilor Intact în Prime Time. În Whole Day, numărul creşte la 11. 192.000 de români.

Pe de altă parte, muncă jurnaliştilor din grup este validată de patru noi nominalizări la prestigiosul New York Festivals (documentarele "În Premieră" cu Carmen Avram şi campaniile Observator).

Intact Media Group, februarie 2015

• Televiziunile Intact înregistrează creşteri ale cotei de piaţă pe toate intervalele orare din targetul comercial, comparativ cu aceeaşi luna a lui 2014. Cea mai consistentă apreciere este în intervalul Access (16,00 – 19,00), de 28%. De altfel, "Antenele" sunt lider de audienţă în Day Time, Access şi Late Fringe.

Antena 1

• Postul generalist al Intact Media Group este lider de audienţă pe publicul comercial în intervalele orare Day Time şi Access.
• Cea mai mare creştere a cotei de piaţă în februarie 2015, comparativ cu aceeaşi luna a anului trecut, are loc în Access, iar valoarea este de 19%.
• "Te cunosc de undeva", "Te pui cu blondele", "Burlacul" şi Acces Direct , precum si show-urile zilnice ale Antenei 1, "Acces direct" (Simona Gherghe), "Un show păcătos" (Dan Capatos), "Neatza cu Răzvan şi Dani", "Mireasă pentru fiul meu" (Andreea Mantea) şi ediţiile marca "Observator" se află în topul audienţelor în 2015.
• "Acces direct" a învins principalul concurent de la Pro TV în procent de 100%, în rândul publicului din All Urban, şi de 75% - publicul comercial.

Antena Stars

• Antena Stars îşi menţine evoluţia ascendentă, cu aprecieri importante pe majoritatea intervalelor orare şi în feburarie 2015, comparativ cu aceeaşi luna a anului trecut.
• În topul celor mai vizionate emisiuni ale postului se află "Dosarele Vip", "Răi da' buni" şi "Agentul Vip".

Antena 3

• Postul de ştiri al Intact Media Group îşi menţine poziţia de lider autoritar de audienţă în rândul nişei din care face parte.
• Cele mai urmărite talk-show-uri ale postului sunt: Sinteza zilei (Mihai Gâdea), Exces de putere (Oana Stancu şi Adrian Ursu) şi Punctul de întâlnire (Radu Tudor).
• 616 000 români au urmărit în medie emisiunea "Sinteza zilei" în luna februarie 2015.

Euforia TV

• Postul destinat femeilor din Intact Media Group continuă difuzarea celor mai apreciate seriale la nivel internaţional. "Downton Abbey", "Revenge", "Dr. House", "Private Practice" sunt doar câteva dintre titlurile cu care Euforia TV şi-a răsfăţat telespectatoarele în luna februarie.

Zu TV

• Whole Day, Prime Time, Morning şi Late Fringe sunt intervalele pe care cel mai recent post al diviziei TV Intact este lider, în rândul nişei din care face parte. Target-ul televiziunii este publicul cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani Urban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel