Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Costinești, în IMAGINI de GROAZĂ. ”Niciodată nu a fost așa. Pute peste tot. V-am făcut niște poze, ca să vedeți dezastrul”

Imagini de groază de pe litoralul românesc. ”Pute peste tot” ne mărturisește un cititor DCNews. Ne-a trimis fotografii. Multe. Nu sunt făcute într-un colț de plajă uitat de lume, ci în mijlocul unei destinații turistice de pe litoralul românesc al Mării Negre, extrem de aglomerată pe timpul verii: Costinești. 

Un cititor DCNews a trimis un mail pe adresa redacției, cu privire la o problema despre care mărturisește că-l apasă pe suflet. Imaginile îi stau mărturie. 

”Vacanțele tinereților mi le-am petrecut la Costinești, atât pe vremea împușcatului cât și după. Este o stațiune de care am prins drag și la care revin an de an... deși din ce în ce mai greu. În ultimii 30 de ani, am văzut stațiunea sub diferite forme, dar parcă niciodată nu a fost așa. Ca anul ăsta! Peste tot gunoaie, în special pe plajă. Cei care au în grijă plaja se plimbă cu tractorul noaptea, curăță ceva, apoi consideră că și-au terminat treaba. Pe plajă rămân în timpul zilei drept coșuri de gunoi trei pubele care se umplu cât ai clipi cu gunoaiele turiștilor. Pungile negre, umplute, sunt depozitate la buza falezei, iar operațiunea se repetă. Pe la prânz, în ciuda pubelelor care își fac treaba și care sunt periodic golite, la 10-20 de metri se ridică munți de pungi negre pline cu deșeuri. Este soare și curând încep să pută. Rău. Propriu-zis gunoaiele sunt depozitate pe plajă sub nasul turiștilor. Plaja îngustă îi obligă pe aceștia să își așeze cearșafurile până lângă ele. Nasol și pentru cei de pe plajă și pentru turiști, și pentru particularii care își desfășoară activități în zona - restaurante, tarabe etc. Vine seară, bate briza și pute peste tot. V-am făcut și niște poze, ca să vedeți dezastrul. Sunt făcute într-o zi de marți sau miercuri - să nu credeți care cumva că am așteptat weekend-ul să pozeze așa ceva. Dezastrul e permanent. Primăria își face și ea treaba la fel. Canalizări care refuleaza când plouă, coșuri de gunoi umplute peste limita. Doi disperați care dau cu matură. Atât merită turistul român” ne-a scris cititorul. 

Menționăm că am scos din textul cititorului referința la asocierile dintre firme și persoane, pe care le vom verifica, însă. 

Vezi imaginile în Galeria articolului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel