Costel Fotea, președintele CJ Galați: Investiție majoră la Spitalul Clinic de Urgență

Pentru prima oară de la înfiinţare, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi se schimbă de la zero infrastructura de termoficare, apă şi canalizare. Instalaţiile au o vechime de peste jumătate de secol, anunță Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați.

"De altfel, imaginile cu ţevile care au fost deja înlocuite spun totul despre stadiul avansat de uzură a acestei infrastructuri, care de multe ori a cedat şi a provocat diferite avarii.

Investiţia pe care o implementăm cu #bani #europeni presupune înlocuirea a aproximativ 40 de km de ţevi şi conducte de diferite dimensiuni. În plus, vom reuși astfel să reducem şi costurile cu utilităţile.

Lucrările sunt în plină desfăşurare, iar până acum au fost deja schimbate #instalaţiile de apă caldă, canalizare şi colectare a apelor pluviale din mai multe zone ale spitalului.

Este un proiect complex, având în vedere că spitalul trebuie să rămână funcțional pe toată durata lucrărilor de modernizare a infrastructurii", anunță președintele  CJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel