Costa Rica: Udrea și Bica, decizie în instanță. Cornel Tăbăcaru: Oameni buni, e clar

Elena Udrea şi Alina Bica
Elena Udrea şi Alina Bica

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, stabilit în Costa Rica, a vorbit despre decizia instanței de a le menține în arest pe Elena Udrea și Alina Bica. 

Cornel Tăbăcaru spune că atât Udrea cât și Bica ar fi avut vreo șansă de izbândă la recurs, doar dacă s-ar fi întâmplat ceva în procedura de după arestare. În alte condiții, spune omul de afaceri, șansele celor două de a scăpa din arest sunt nule. 

"Se confirmă ce am spus eu. Ele probabil vor ataca în continuare decizia de a rămâne în spatele gratiilor. Termenul de două luni despre care se tot vorbește este cel cerut de Interpol autorităților române pentru a depunde toate actele pentru extrădare. Ministerul Justiției din României și-a făcut treaba, dar acesta este termenul. După aceste două luni, procedura de extrădare din Costa Rica durează luni de zile. Ele sunt în continuare solicitante de refugiu. Au o calitate, nu un statut. În acest moment sunt 20 000 de cereri de azil, nu sunt doar ele. Oameni buni care vă uitați la televizor de dimineață, e clar,  ele puteau să conteste decizia doar dacă s-ar fi întâmplat ceva în procedura de arestare, adică să fie ceva care s-a schimbat din momentul arestării și până acum," a spus Cornel Tăbăcaru la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel