Andreica anunță că este doar ÎNCEPUTUL! ”Tot mai mulți polițiști vor VORBI”

Cosmin Andreica, liderul sindicatului polițiștilor „Europol”, susține că și mai mulți polițiști vor ieși să denunțe ingerințe.

Potrivi lui Cosmin Andreica, dezvăluirile făcute de Andrei Marius, comisar-șef la Secția 19 a Poliției Capitalei, le va da un imbold și celorlalți polițiști să vorbească. Asta și pentru că ieri un fost șef de la Crimă Organizată a fost ridicat de DIICOT.

"Este un moment de cotitură pentru că din punctul meu de vedere atâta timp cât până în acest moment nu au ieșit polițiștii să vorbească, am avut o problemă. Iată că din acest moment deja avem mai multe mărturii. Vor fi mai multe ieșiri ale colegilor care denunță anumite, solicitări, obstrucționări ale actului de poliție. Și atunci este evident că primul pas s-a înfăptuit, a făcut oamenii să vorbească, lucru care va fi benefic, cu toate că pe moment am putea spune că avem de suferit. Pe termen mediu și lung sunt lucruri benefice pentru că doar dacă punem în față problemele pe care le avem, doar așa putem găsi o rezolvare și putem remedia disfuncțiile pe care le întâmpinăm", a declarat Cosmin Andreica în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel